NovoDisc L DALI
NovoDisc L DALI
NovoDisc är en familj eleganta och klassiska lågenergi LED armaturer för tak- eller väggmontering. Idealisk för institutioner, trapphus, korridorer, bodar etc.

* Required Fields

Beskrivning

NovoDisc är en familj eleganta och klassiska lågenergi LED armaturer för tak- eller väggmontering. Serien består av tre olika storlekar med samma design. Armaturhus och skärm i slitstark och solid polykarbonat. Idealisk för institutioner, trapphus, korridorer, bodar etc. Enkel montering och service med verktygslöst utbyte av komponent/LED-platta. Skärmen är fastsatt med bajonettfäste. Passar för både dold och öppen installation. Dubbla kabelingångar och montering anpassad våra nordiska tak- och väggdosor. Varianter med och utan sensor, för dimning och med batteripaket för ledljus. NovoDisc utnyttjar modern LED-teknologi och är bland marknadens mest effektiva mätt i lumen/watt. Komponent/LED-plattan i kombination med integrerat LED-drivdon ger alla komponenter bra driftförhållanden, lång livslängdr och möjlighet för kontinuerlig drift. NovoDisc-serien har motsvarande funktioner som Eden-serien med extra sensorfunktioner. NovoDisc och Eden har bl.a. en dubbel timer för grundljus och möjlighet till att använda sensorvarianten som fotocell/skymningsrelä. Master/slav funktion med grundljus görs enkelt med standardvarianterna.

Mycket effektiv, upp till 100 lm / W. Dynamiskt ljus. Totaleffekt 15W. 1500 lumen. Färgtemperatur: Varm vit, 3000K. IP44, klass II.

Applications

Produkt data

Spänning 240V
LED-effekt 15W
Ljusstyrka 1500 lumen
Kapslingsklass IP44
Livslängd 50.000 timer
Sockel Integrert modul
Dimbar Ja
Dimmertyp DALI
Färgtemperatur (K) 3000 K
Ljuskälla LED
Diameter 340 mm
Bredd 100 mm
Isoleringsklass Klasse II
Familj Nice
Energiklass A+

Elektroinstallatør

Unilamp finner du hos Storel och Selga.

Du kan också beställa direkt från Unilamp och bli fakturerad via din grossist.

Privat

Unilamp finns tillgängligt via din elinstallatör.

Kontakta din närmaste elektriker eller elinstallatör

Kontakta oss

Vänligen kontakta någon av våra säljare
om du behöver hjälp

67 49 47 70

Kontakta oss