Om oss

På Unilamp Norden anser vi att högkvalitativ belysning inte behöver gå på bekostnad av miljön. Det är därför vi är engagerade i att skapa hållbara och energieffektiva belysningslösningar som inte bara ser bra ut, utan också hjälper till att minska vårt koldioxidavtryck. Oavsett om du letar efter en snygg ny armatur för ditt hem eller kontor, eller behöver belysningslösningar för ett industriellt eller kommersiellt utrymme, har vi dig täckt. Vårt expertteam är här för att hjälpa dig att hitta den perfekta belysningslösningen som möter dina behov och passar din budget, samtidigt som vi hjälper till att bevara planeten för framtida generationer.

Unilamp Norden

Lång erfarenhet och stark kompetens


Vi är en ny frisk fläkt på den professionella el- och belysningsmarknaden. På kort tid har företaget etablerat sig och satt sina spår med innovativ och modern teknik.

Unilamp Norden AS är ett ungt företag med anställda som har mycket lång erfarenhet och stark kompetens från några av de största aktörerna i den norska belysningsbranschen. En slimmad organisation med korta beslutsvägar och snabba processer för produktutveckling säkerställer produkter i toppklass till konkurrenskraftiga priser.

Design

Enkla, rena armaturdesigner kombinerat med unika optiska lösningar och den senaste tillgängliga LED-tekniken är Unilamps väg in på marknaden. Det är ett mål att leverera produkter som är 100% specialanpassade för den nordiska marknaden. Tekniska detaljer såsom anslutningar, monteringsmetoder, fysiska mått mm är noggrant anpassade efter elgrossisters, elektrikers och installatörers krav. När det kommer till lysdioder har särskilt fokus lagts på dimningsegenskaper och att hitta de mest energieffektiva lösningarna. Trots allt köper du lysdioder främst för att spara el.

Kube-maxi-i-miljo-1

Unilamp Norden


Unilamp Norden AS har ett nära samarbete med Unilamp Co. Ltd i Thailand. Detta företag grundades 1993, med huvudsyftet att producera kvalitetsarmaturer för den nationella och internationella belysningsmarknaden.
Unilamps välkända produkter säljs idag i mer än 50 länder världen över. Unilamp Norden AS är den nordiska försäljningsrepresentanten för Unilamp.

Unilamp-design-maskin

Ny teknologi

Forsknings- och designcentret i Thailand gör att vi kan erbjuda det senaste inom teknik. Det gäller hela produktionsprocessen från ljuskällor, förkopplingsdon, reflektorer och till de mest sofistikerade exteriörerna för tuffa klimat.

Unilamp-Thailand-hovedkontor-1

Kvalitet

Gemensamt för alla produkterna är att de är i en stark aluminiumkonstruktion förberedd för krävande miljöer. Ytbehandlingen sker i en 16-stegs process, där lack och primer levereras av JOTUN. Unilamps logotyp är synonymt med kvalitet, design, tillförlitlighet och funktionalitet. Varje produkt som lämnar vår fabrik i Prachinburi, Thailand är tillverkad för att uppfylla alla relevanta standarder såsom IEC-60598-1, IEC-60598-2-1, IEC-60598-2-2, IEC-60598-2-3, IEC -60598-2 -5, IEC-60598-2-6, IEC-60598-2-13 och IEC-60598-2-18.

tube medium

Årliga revisioner och inspektioner

Forsknings- och designcentret i Thailand gör att vi kan erbjuda det senaste inom teknik. Det gäller hela produktionsprocessen från ljuskällor, förkopplingsdon, reflektorer och till de mest sofistikerade exteriörerna för tuffa klimat.

Unilamp-design-maskin

Certifieringar

sert1
sert2
dec1
dec2
sert3
sert4
vare1
vare2

Här kan du få tag på våra produkter

Sverige

Finland

Danmark

Island

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Bilde
  • Varenummer
  • Attributter
Click outside to hide the comparison bar
Jämföra